Lavender Box

Ново! Кутии с Лавандула специално за теб. Lavender Box съдържат сух цвят, етерично масло, флорална вода, оцет за пиене и сироп от Лавандула от TheRosesValley. Създай си настроение и се погрижи за себе си с многообразните форми на Лавандулата. ✨

👀 Избери кутия за 29 лв Lavender Box #Beauty или Lavender Box #Gourmet

Ако поръчаш и двете наведнъж ще получиш всичко само за 55 лв. Поръчай или се обади на 0889449494.

Lavender Box Beauty🧖🏼‍♀️:

  Лавандула сух цвят – 250 гр

  Лавандулова флорална вода – 250 мл

  Лавандулово етерично масло – 50 мл

  Сладък бадем масло (базово) – 100 мл

  Лайка сух цвят – 50 г

  Lavender Box Beauty🧖🏼‍♀️:

Сух цвят — 250 гр

Оцет с Лавандула – 115 мл

Сироп с Лавандула – 115 мл

Мента сух лист – 50 г

Градински чай (Салвия) – 50 г

Как да ги използваш?!?

Лавандула сух цвят – Цветът в кутията е напълно достатъчен да поставиш букет във ваза или да си направиш няколко снопчета за гардероба. Той е отлична добавка към скраб за лице, тяло или соли за вана. Парната баня с лавандула ще освежи лицето ти. Цветът е запазил своя аромат и е чудесна основа за лимонада от лавандула. Добави лавандула в чая си за аромат и сила. Цветчетата са перфектния завършек на твоите сладкиши. Нещо, което малцина знаят – лавандулата е отлична подправка за месо и риба.

Лавандулова вода – Уникално мощен тоник за почистване на порите на лицето и борба с обриви от носене на маска, акне и черни точки. Ако сложиш в бутилка със спрей и пръскаш лицето си ще се насладиш на аромата на градина с билки и ще имаш винаги свежа кожа.

Лавандулово етерично масло – Изключителен богат аромат на свежа лавандула от полето. С няколко капки в базово масло (бадемово, кокосово, ленено, гроздови семки и много други) ще получите смес с универсално приложение.  Лавандуловото масло освен антибактериално и противовъзпалително действие има и умерено стимулиращо кръвообращението действие. Нанеси върху напрегнати или схванати мускули и сухожилия и ще усетиш топлия загряващ ефект. Няколко капки в шампоан за коса тонизира скалпа и е едно добро начало за заздравяване на кожата и косъма. Капки в препарата за почистване на под за дълго ще оставят истински аромат на лавандула в помещението.  

Оцет с Лавандула от Leckar – Лъжица оцет сутрин е добре познато средство за стимулиране на метаболизма. Защо първата ти глътка сутрин да не е с вкус на лавандула! Оцетът е добър и за овкусяване на зелени и плодови салати.

Сироп с Лавандула от Leckar – Подсладен със сироп от Агаве с нисък гликемичен индекс. Подходящ за хора, които спазват #Кето диета или при диабет и инсулинова резистентност.

Масло от сладък бадем – Това е „базово масло“, което ще ти послужи да разредиш етеричното масло от лавандула за да можеш да го приложиш по кожата или косата си. Концентрация за масаж – 8 капки етерично масло в една супена лъжица (20 мл) базово масло, терапия за лице 2 капки етерично масло в една чаена лъжица (10 мл) базово масло.

Мента и Лайка – Това си е ясно. Ползваш за ароматен чай, парна баня или домашна козметика.